Menu

Germania Keno – șanse de câștig în fiecare zi pentru jucătorii români de loterie online în 2024

Actualizat în data de 15/03/2024

Jocul de loterie este foarte apreciat în România, peste 25% dintre români jucând frecvent sau ocazional la Loto 6/49, Loto 5/40 sau Joker. Germania Keno, asemenea altor loterii populare online, precum Mega Millions, Grecia Kino sau Polonia Keno, reprezintă alternativele zilnice la aceste loterii românești.

loto5

Se organizează extrageri în fiecare zi, în cazul anumitor loterii, din 4 în 4 sau din 5 în 5 minute, ori din oră în oră.Germania Keno 20 70 le oferă jucătorilor caracteristici ale loteriilor de mai sus, inclusiv ale Loteriei Române într-un sistem de joc atractiv. Dacă vrei să afli mai multe despre loto Germania Keno, cum se organizează, ce strategii pot fi folosite și unde să joci în România în 2023, atunci continuă să citești.

OFERTĂ IMBATABILĂ

1.
fortuna black logo fortuna black logo

1200 Rotiri Gratuit

Bonus de Bun Venit

  • Creare rapidă cont (2 minute)
  • Opțiune selectare bonus de bun venit în momentul înregistrării
  • Turnee cu premii cu acces instant din cont
  • Depozit minim 10 RON
  • Timp de procesare 2-5 zile
  • Număr Jocuri 1500+
  • RTP 97%
MastercardVisaMaestroSkrill+ 3 mai multe
Citește recenzia
2.
seven casino seven casino

720 Rotiri Gratuite

+2.800 Lei

  • Happy Hour Casino zilnic - premii cash
  • Bonus lunar - cash și rotiri gratuite
  • Bonus de bun venit loto 200 Ron
  • Depozit minim 20 RON
  • Timp de procesare 1-4 zile
  • Număr Jocuri 700+
  • RTP 96%
MastercardVisaMaestro+ 1 mai multe
Citește recenzia
3.
betano new logo betano new logo

888 ROTIRI GRATUITE

BONUS FĂRĂ DEPUNERE

  • Înregistrare instant cu profilul Yahoo, Facebook, LinkedIn și Google
  • Acces la premii garantate zilnic în cadrul promoției Cadoul Zilei
  • Turnee exclusive cu premii cash după înregistrare
  • Depozit minim 20 RON
  • Timp de procesare 3-5 zile
  • Număr Jocuri 2000+
  • RTP 97%
MastercardVisaTransfer bancarMaestro+ 7 mai multe
Citește recenzia
4.
mozzartbet logo mozzartbet logo

200 Rotiri Gratuite

Bonus de Bun Venit

  • Înregistrare în 1-2 minute cu bonus exclusiv Casino7 instant
  • Asistență telefonică la înregistare cont
  • Jocuri cu câștig instant
  • Depozit minim 10 Ron
  • Timp de procesare 3-5 zile
  • Număr Jocuri 500+
  • RTP 95%
MastercardVisaSkrillMaestro+ 4 mai multe
Citește recenzia
5.
siglă cazinou Netbet siglă cazinou Netbet

7.000 RON+700 Runde

Bonus de Bun Venit

  • Deschidere cont în 4 pași (2-3 minute)
  • Prima depunere și primele jocuri pe bani te înscriu în mod automat în programul VIP
  • Statutul Elite îți aduce beneficii pe viață
  • Depozit minim 20 Ron
  • Timp de procesare 1-3 zile
  • Număr Jocuri 2500+
  • RTP 96.45%
VisaOktoTop PaySkrill+ 5 mai multe
Citește recenzia
6.
elite slots casino elite slots casino

500 Rotiri Gratuite

Bonus de Bun Venit

  • Bonus de bun venit loto 150 Ron
  • Promoții cu caracter limitat - free spins la depunere
  • Weekly Mission Elite - misiuni săptămânale cu premii
  • Depozit minim 20 RON
  • Timp de procesare 1-4 zile
  • Număr Jocuri 700+
  • RTP 96%
MastercardVisaMaestroCash+ mai multe
Citește recenzia

Cum se joacă Germania Keno 20 70?

În joc sunt 70 de bile pe care sunt inscripționate numere care încep de la 1 și se termină la 70. Se extrag douăzeci de numere din totalul de șaptezeci, loteria desfășurându-se doar o singură dată pe zi, seara.Cât de frecvente sunt extragerile la loto Germania Keno?Loteria Germania Keno 20/70 are loc doar o singură dată pe zi, seara, la ora 20 10, atunci când extragerea este redată live la toți operatorii online care oferă acest joc de loterie.

La ce oră sunt organizate extragerile la această loterie online?

Extragerea de la loteria Germania Keno începe la ora 20 10, în fiecare zi a săptămânii.

Ce bilete pot să plasez online atunci când joc la această loterie 20/70?

Jucătorii au la dispoziție bilete simple sau în sistem, în acest caz alegându-se un număr minim și maxim de combinații. De exemplu, se pot plasa bilete cu combinații de 1/16 (un singur număr ales dintre cele 16) și până la 8/16 (cu 8 numere din 16) care înseamnă 12870 de combinații potențiale.

Cum pot verifica rezultatele de la o extragere Keno Germania online?

Dacă nu reușești să urmărești extragerea de la ora 20 10, atunci nu este nicio problemă pentru că poți verifica ultimele rezultate online. Tot ce trebuie să faci este să conectezi în contul de jucător de pe platforma de cazino unde ești membru și să consulți arhiva cu rezultate loto Germania Keno 20 70.

loto8

Care sunt cotele de câștig la loteria Germania Keno 20/70?

În funcție de operatorul de cazino selectat, valoarea cotelor poate varia. În general, diferența nu este foarte mare, dar contează atunci când vrei să câștigi o sumă mai mare jucând la loteria Germania Keno. Iată care sunt cotele oferite de Superbet România celor care joacă Keno 20/70 Germania:

  • 1 număr – 3.4
  • 2 numere – 12.5
  • 3 numere – 47
  • 4 numere – 180
  • 5 numere – 750
  • 6 numere – 3200
  • 7 numere – 12500
  • 8 numere – 50000

Mizele la loteria Germania 20/70 încep de la 1 Ron și ajung până la 150000 Ron, în funcție de cazinoul online în care joci.germania keno

Ghid de joc la loteria Keno Germania pentru jucătorii români în 2023

  1. Selectează un cazinou de pe pagina noastră și apasă pe butonul “Joacă Acum” – noi am evaluat și clasificat cei mai buni provideri de loto Germania Keno din România, care sunt licențiați, oferă bonusuri și cote bune la această loterie și au un nivel de plată foarte bun;
  2. Finalizează procedura de înscriere pe site-ul cazinoului introducând toate datele de identificare și pentru comunicare cu operatorul de jocuri de loterie;
  3. Verifică-ți identitatea ca să primești bonusul de verificare KYC și să poți efectua depuneri peste limita stabilită pentru jucătorii fără cont verificat și să-ți poți retrage câștigurile mai rapid;
  4. Depune bani reali în contul de jucător și apoi selectează din secțiunea Loto a operatorului de jocuri de noroc loteria Germania Keno 20/70 (apasă pe Germania sau scrie denumirea loteriei în câmpul de Căutare instant);
  5. Selectează între 1 și 16 numere, setează miza și apoi plasează biletul simplu sau în sistem;
  6. Umărește la ora 20 10 extragerea sau dacă nu poți vizualiza live, verifică rezultatul extragerii în rubrica rezultate loto Germania Keno.

Asemenea tuturor jocurilor de loterie, șansele de câștig variază între 1 la câteva mii și până la 1 la câteva zeci de milioane.

loto3

Strategii loto Germania Keno

Pentru a beneficia de rezultate cât mai bune îți recomandăm să selectezi numerele folosind un model strategic din variantele următoare.

Strategii clasice

Această versiune de loterie le permite jucătorilor să utilizeze strategiile clasice din alte jocuri de noroc. Printre acestea se remarcă 1-3-2-6, Martingale, Reverse Martingale, Fibonacci, Labouchere, Paroli sau D’ Alembert. Dublarea mizei la câștig sau la pierdere, în funcție de strategie ajută la obținerea unui control mai bun al bugetului și la realizarea unui mic profit pe termen scurt.

Strategia numerelor extrase frecvent sau extrase foarte rar

Îți recomandăm să folosești statisticile de la extragerile din ultimii doi ani sau din ultimele 12 luni.

  • Numere extrase foarte des (fierbinți) la Germania Keno – 66, 3, 9, 2, 57, 36, 33 și 42
  • Numere extrase foarte rar (reci) la loteria Keno 20/70 Germania – 19, 11, 22, 29, 8, 67, 53 și 7

Șansele de câștig cresc dacă alegi această strategie în comparație cu alegerea în mod aleatoriu a numerelor.

Strategia probabilităților

Există o probabilitate de 24% că numerele extrase să fie similare celor de la ultima extragere și de 43% ca aceste numere să fie extrase minim o dată și maxim de două ori la una sau două extrageri anterioare. Probabilitatea ca numerele să fie extrase de minim o dată și de maxim trei ori la extragerile anterioare crește până la 57% .

Strategia bazată pe statisticile furnizate de operatorul de cazinou

Operatorii de loterie online cu licență ONJN îți oferă niște filtre bazate pe statisticile propriilor extrageri. Poți să afli care numere au fost extrase consecutiv, în secvențe de două sau trei numere sau în alte sisteme.

Recomandări provideri de loterie Germania Keno 20/70 în România în 2023

Iată câteva platforme din România cu secțiuni Loto unde poți juca Germania Keno 20 70 în 2023:

  • Fortuna
  • Betano
  • Mozzartbet
  • Superbet
  • Netbet

loto

De asemenea Casa Pariurilor și Luck Casino îți oferă loteria 20/70 Germania Keno. La Netbet beneficiezi de bonusuri dedicate pentru loterie, așa că profită și înregistrează-te. Iar dacă vrei să îți deschizi cont la oricare dintre ceilalți operatori află că primești bonus exclusiv din partea Casino7 la Mozzartbet, Superbet și Winboss Casino. Vezi chiar acum despre ce bonus este vorba și înregistrează-te!

Absolvent al Facultății de Științe Juridice (Drept), cu o experiență de peste 9 ani în iGaming și cu peste 5 ani în domeniul evaluării platformelor de casino și pariuri sportive din România și la nivel internațional mă ghidez în tot ceea ce fac după motto-ul "Să faci ceea ce îți place este libertate! Să îți placă ceea ce faci este fericire!