Menu

Cele mai bune cafenele din București

 

Coffee drinking, whether for social or functional purposes, is a worldwide phenomenon. This amazing liqueur with a long and storied history fuels our Mondays and helps us relax on lazy Sundays. This woman can make you feel special anywhere – at home, in your favorite cafe, or even on a terrace in a place, you haven’t been to yet. The kind of buddy you can count on.

Locuri Din Romania Pe Care Nu Le Cunosteai

This is an age in which education is required, and information about the production of goods is crucial. There is a lengthy and fascinating history behind how coffee got from its native Ethiopia to our cups. More and more individuals share a deep appreciation for this plant, and as a result, coffee consumption has reached revolutionary new heights, evolving from a simple indulgence into a genuine pastime.

In order to provide us hardened customers with novel and difficult experiences with each cup, coffee aficionados (also known as baristas) take part in coffee festivals, and cupping tastings, and strive to perfect themselves in the production of the magical liquor. A growing population of discerning individuals who appreciate the value of attention to detail. They ship us gourmet coffee, which is then distributed to chain cafes.

Numerous coffee shops in Bucharest will immediately capture your attention, imagination, and affection. All these minds and emotions, all these perceptions. As a result, we gave in to the persuasive power of our senses and began frequenting coffee houses in Bucharest. We continue giving you a tour of the places we’ve seen thus far; if you’re now or soon to be in the region, it would be a good idea to do the same.

Beans & Dots

beans dots

Consumul de cafea, fie în scopuri sociale sau funcționale, este un fenomen la nivel mondial. Această lichior uimitoare cu o istorie lungă și plină de istorie ne alimentează zilele de luni și ne ajută să ne relaxăm în duminicile leneșe. Această femeie te poate face să te simți specială oriunde — acasă, în cafeneaua ta preferată sau chiar pe o terasă într-un loc în care nu ai fost încă. Genul de prieten pe care te poți baza.

Aceasta este o epocă în care educația este necesară, iar informațiile despre producția de bunuri sunt cruciale. Există o istorie lungă și fascinantă în spatele modului în care cafeaua a ajuns din Etiopia sa natală la ceștile noastre. Din ce în ce mai mulți indivizi împărtășesc o apreciere profundă pentru această plantă și, ca urmare, consumul de cafea a atins noi culmi revoluționare, evoluând de la o simplă răsfăț la o adevărată distracție.

Pentru a ne oferi clienților înrădăcinați experiențe inedite și dificile cu fiecare ceașcă, pasionații de cafea (cunoscuți și ca baristi) participă la festivaluri de cafea, la degustări de cupe și se străduiesc să se perfecționeze în producerea lichiorului magic. O populație în creștere de indivizi cu discernământ care apreciază valoarea atenției la detalii. Ne trimit cafea gourmet, care este apoi distribuită lanțurilor de cafenele.

Numeroase cafenele din București îți vor capta imediat atenția, imaginația și afecțiunea. Toate aceste minți și emoții, toate aceste percepții. Drept urmare, am cedat puterii de persuasiune a simțurilor noastre și am început să frecventăm cafenelele din București. Vă oferim în continuare un tur al locurilor pe care le-am văzut până acum; dacă sunteți acum sau viitorul în regiune, ar fi o idee bună să faceți același lucru.

Two Minutes

two minutes

Următoarea etapă a călătoriei începe pe strada Constantin Aricescu numărul 50A. Este un loc mic confortabil, care se simte ca acasă. Un espressor La Marzocco, o masă mare și un perete acoperit cu benzi desenate și povești pe tema cafelei. Fără bar? Da! Abordarea de două minute îi apropie pe oameni, punându-i să privească în timp ce cafeaua lor este preparată la îndemână.

Avem grijă de simțurile noastre gustative la Right Side, o brutărie din Barcelona. Această cafea nu are nicio prelucrare în afară de a permite cireșei de cafea să se usuce și să cadă de pe boabe, moment în care boabele de cafea sunt expuse la o mulțime de zaharuri și minerale sănătoase. Din această cauză, va avea un gust bun. Bunurile complementare de aceeași calitate îi sporesc atributele.

Cold Pressed Juicery folosește numai lapte organic în preparatele lor, iar dacă aveți intoleranță la lactoză au și o opțiune de lapte de migdale proaspăt făcut. Sunt delicioase atât ciocolata caldă organică, cât și chai latte, care are arome pronunțate de scorțișoară și anason și a fost adusă din Australia. Biscotti umpluți cu fistic, migdale, felii de portocale sau orice altceva dulce strălucește cu adevărat atunci când sunt asociați cu cafea.

Orygyns

orygyns

Găsește-ți momentul perfect de vacanță la Orygyns, situat la 12 Jules Michelet pe Piața Romană. O locație al cărei nume servește drept descriere completă și exactă. De ce? Pentru că afacerea cu cafea își rotește oferta de boabe de la diferite prăjitori europene cunoscute la fiecare două săptămâni. Cafeaua proaspăt prăjită și ambalată atractiv ajunge aici o săptămână mai târziu.

Tuturor baristilor de aici le pasă profund de prepararea unei cafele grozave și sunt cu adevărat plăcute să discutați. Atmosfera este aceeași, xenofilă și prietenoasă, cu multe texturi ușoare și lemnoase, linii simple și muzică minunată; doar un loc fantastic pentru a-ți lua laptopul și a lucra în timp ce bei cafeaua, citești sau poate pur și simplu stai la o poveste cu un prieten după-amiaza.

Împreună, datorită cafelei orygyns, a apărut un grup de pasionați devotați de cafea de specialitate. Un card de fidelitate (cu ștampilă pentru fiecare cafea de dimineață „to go” achiziționată și o cafea gratuită după achiziționarea a 8) este oferit clienților care achiziționează cafea pentru a o consuma departe de cafenea.

Nu veți găsi cafea decofeinizată în acest oraș, deoarece toată lumea iubește atât de mult cafeaua. În schimb, puteți alege dintr-o varietate de ceaiuri de înaltă calitate, suc de portocale proaspăt stors, ciocolată caldă, chai picant sau bere preparată local. Infuzia de cascara cu parfum de cirese este o alegere excelenta daca sunteti in cautarea unui boost de cofeina fara a sacrifica aroma. Învelișul protector al boabelor, cunoscut sub numele de cascara sau cireș de cafea, este folosit pentru a face o infuzie care dă o băutură foarte parfumată și stimulativă.

Cheesecake, pâine cu banane și sandvișurile făcute în această unitate obțin note mari pentru aromă. Formula de cafea se poate modifica de multe ori pe zi pentru a ține cont de factori precum temperatura și presiunea aerului, dar extracția va fi întotdeauna bine rotunjită și oarecum dulce, perfectă pentru a savura în contemplație liniștită.

Baristii de aici au grijă de ea pentru că le place cafeaua și doresc să câștige cunoștințe din ea. Pentru a crea un espresso sau un V60 o bunătate, un deliciu, o cafea de care să te îndrăgostești și prin care chiar simți că revii în clipa în care îl lași să ia legătura cu papilele gustative, cafeaua le oferă posibilitatea de a experimenta continuu, de a surprinde. noi de fiecare dată, și să schimbe originea.

Bloom

bloom

A șaptea cafenea de pe George Vraca se numește Bloom. O cameră mare, plină de lumină, unde s-ar putea să bei cafea preparată cu expertiza unui barista experimentat. Opt ani de călătorie l-au învățat cum să manipuleze aroma cafelei și s-a întors în România pentru a ne împărtăși noua sa abilitate. Drept urmare, l-a impregnat pe Bloom cu înțelepciunea pe care o dobândise și cu entuziasmul pe care îl simțea pentru munca sa. Totul despre acest loc a fost atent gândit pentru ca momentul tău privat alături de cel mai apropiat prieten al tău, cafeaua, să fie cât mai liniștitor și plăcut, de la stradă până la mobilier și atmosferă.

Frecventăm Bloom la cafea datorită entuziasmului nostru comun pentru explorare. Întotdeauna se folosește o origine diferită a cafelei, prin urmare aroma nu este niciodată aceeași (anul trecut au lucrat cu aproximativ 132 de origini). De ce? Singurul mod în care vă va forța papilele gustative să crească este dacă le expuneți la arome noi și complexe.

Din păcate, nu veți avea voie să furnizați aici cafea decofeinizată sau lapte fără lactoză (ce tragedie! ), dar puteți oferi sucuri naturale, ceaiuri, fursecuri și batoane granola. Animalul tău de companie cu patru picioare este binevenit să ți se alăture, există prize convenabile pentru laptop, iar cafeaua este excelentă.

Garage Cafe

garage cafe

Cafeneaua Garage, situată într-un garaj de pe strada Barbu Delavrancea nr. 7, este un loc fantastic pentru cafea de specialitate lângă Parcul Kiseleff. Pentru a se asigura că extragerea cafelei este corectă, aceasta este pregătită cu atenție și conține o mare cantitate de matematică amestecată cu chimie. De fapt, procedura de pre-infuzie este menită să dezlănțuie toate gusturile sale. Să vi se livreze cafeaua nu este niciodată o întâmplare. Se măsoară, se zdrobește și se stoarce înainte de a fi extras în ceașcă. În timp ce aroma cafelei poate varia de la un lot la altul din cauza diferențelor de origine, calitatea rămâne constantă indiferent de ce.

Toată cafeaua preparată folosește boabe care au fost prăjite și prăjite doar pentru această procedură, rezultând o ceașcă care este parfumată, fără a fi prea acidă sau zaharoasă. Doar un espresso nu i-ar face dreptate. Sunt disponibile și băuturi organice (Gingerella/Karma Cola) și gustări, cum ar fi prăjiturile proaspete. Pentru a învinge căldura verii, s-ar putea să bei o ceașcă din minunata noastră cafea cu filtru, care este preparată aici peste noapte. Savurați o ceașcă de cafea cu aroma prieteniei înainte de a porni la plimbare în parc.

T-Zero Coffee shop

t zero coffee shop

O cafenea puțin dar decentă se găsește pe strada Dianei numărul 1. Dacă te afli în cartierul Universității și încă nu te-ai trezit, aceasta este cafeneaua de specialitate pe care trebuie să o vezi. Este un loc mic confortabil, creat doar pentru cunoscătorii de cafea, astfel încât să putem sta împreună și să ne cunoaștem. Dacă sunteți curios despre ingredientele din cafea, nu ezitați să întrebați oricând amabilul barista.

Aflați cum o fasole columbiană, de exemplu, este selectată cu grijă, curățată, prăjită și măcinată fără a fi amestecată cu alte fasole, astfel încât să puteți aprecia pe deplin aroma sa unică. Cu toate acestea, în efortul de a învăța cât mai mult posibil și de a evita monotonia, țara de origine a cafelei va fi schimbată o dată pe săptămână.

Așadar, la câteva zile, poți oferi papilelor tale gustative o nouă experiență, încercând o cafea cu un profil de aromă distinct, precum una fructată sau ciocolată, în funcție de originea boabelor sau de condițiile de creștere. Un biscuit aromat cu lavanda sau cimbru s-ar asorta frumos cu acest fel de mancare. Este un magazin mic, dar este poziționat convenabil, astfel încât să poți lua o ceașcă de cafea și să ieși pe ușă.